Dohányzásellenes spray


Válassza ki az Önnek megfelelő NICORETTE® terméket a leszokáshoz!

E-mail Az új oldatos technológiával többféle inhalációs hatóanyagot juttathatunk a kislégutainkba, oldhatjuk a hörgőgörcsöt vagy csökkenthetjük a hörgő nyálkahártya gyulladását, de létezik olyan Modulite®-technológiával készült kombinált inhalációs gyógyszer is, amelynek használatával egyidejűleg tudjuk a megelőző gyulladáscsökkentő és a rohamoldó hörgőtágító hatóanyagokat belélegezni.

A modern technológiai megoldások révén lehetővé vált, hogy még kevesebb gyógyszer belégzésével tudjuk elérni a a szükséges terápiás hatást, és dohányzásellenes spray a gyógyszermellékhatások kockázatát. A spray-t érdemes álló testhelyzetben használni. Távolítsa el a szájrészről a védőkupakot és győződjön meg arról, hogy a szájrész megfelelő tisztaságú.

dohányzásellenes spray

Álló testhelyzetben tudja a legtöbb levegőt a tüdejébe beszívni. A védőkupak eltávolításával szabad utat biztosít a gyógyszer belégzéséhez. Ha tiszta a szájrész, elkerülheti a szennyeződések belégzését. Fogja a spray-t biztonságosan úgy, hogy a szájrészt teljesen be tudja venni az ajkai közé. Ha erőtlen a keze, fogja két kézzel.

NICORETTE QUICKSPRAY 1MG 150X

Rázza fel a spray-t! A dohányzásellenes spray biztos dohányzásellenes spray szükséges a gyógyszer megfelelő adagolásához. A hatóanyag egyenletes eloszlatása miatt kell felrázni a spray-t. Vegyen levegőt, majd fújja ki olyan lassan, amennyire csak tudja, a szokásos kilégzéshez képest hosszabban, erőltetve.

Leszokást segítő készítmények

Minél jobban kifújja a levegőt, annál nagyobb lélegzetet tud venni a gyógyszerköd belégzésekor. A függőlegesen tartott spray szájrészét helyezze a szájába és zárja körül ajkaival.

  • Segítség a dohányzás leszokásához - Patika Magazin Online
  • Segítség a dohányzás leszokásához A dohányosok 30 éves koruk körül már foglalkoznak a leszokás gondolatával, és mivel a dohányfüggőség a nikotinfüggés mellett lelki és szokásfüggés is, ez az életkor még jó eséllyel ezt lehetővé is teszi.
  • Szerző: admin Amikor végre készen áll, hogy hagyja abba a dohányzást, akkor szembe kell néznie egy elég nagy kihívás.
  • Dohányzás elleni készítmények | Online patika | szavazzukmeg.hu
  • Sherlock holmes leszokta a dohányzást
  • Leszokás a dohányzásról - Milyen szerek segíthetnek?

Figyeljen arra, hogy a nyelve és a fogai ne kerüljenek a kiáramló permet útjába. Vegyen lassan, mélyen levegőt.

ALBA- REFILLABLE SPRAY CAN

A belégzés elkezdése után nyomja meg a spray tetejét és folytassa a belégzést, végig a spray-n keresztül. Azzal, hogy belégzés közben nyomja meg a spray-t, több gyógyszert juttat a tüdejébe, és kevesebb csapódik dohányzásellenes spray a szájában.

Medicura dohányzás leszoktató | Kapszula Center

Lassan lélegezve a tüdő távolabbi részeibe is eljut a gyógyszer. A mély belégzés végén tartsa vissza a lélegzetét 10 másodpercig.

a legjobb leszokási tippek

A lélegzet dohányzásellenes spray a gyógyszernek több ideje van lejutni a tüdő távolabbi részeibe kislégutakba. Nagyon lassan, nyugodtan engedje ki a levegőt az orrán keresztül.

gyomorsav mellkasi fájdalom

Helyezze vissza a szájrész védőkupakját. Lassan kilélegezve még több gyógyszer marad a tüdejében. A védőkupak visszahelyezésével védi az eszközt a szennyeződéstől.

Bejelentkezés

Helytelen: Nem fújta ki teljesen a levegőt a tüdejéből. Így rövidebb ideig tudott belélegezni, ezért nem jutott elegendő gyógyszer a tüdejébe. Helyes: Teljesen fújja ki a levegőt a tüdejéből!

a dohányzásról való leszokás után gyomorégés kezdődött

Ezáltal hosszabban tud belélegezni, és a gyógyszer a tüdejébe jut. Helytelen: Nem vette be a pipát a szájába. A gyógyszerköd nagy része kárba veszett. Helyes: Vegye a belégzőt a szájába és zárja körül ajkaival!

Author: admin Mindenek előtt tudnunk kell, hogy a leszokott dohányzásellenes spray többsége minden segítség nélkül, csupán akaraterejére támaszkodva, legtöbbször egyik napról a másikra tette le végleg a cigarettát. Másoknak ez nem sikerül: esetleg többször is megpróbálták, de néhány nap — esetleg már néhány óra — után úgy érezték, rá kell gyújtaniuk. A címben feltett kérdésre a válasz a  nikotinfüggőség. A  nikotin igen erős addiktív függést okozó szer, amelynek hiánya heves vágyat és elvonási tüneteket okoz, és a kialakult szokások tovább nehezítik a  leszokást.

Ezáltal a gyógyszer a megfelelő helyre kerül. Az új generációs spray-k a hatóanyagot egyenletes oldatban tartalmazzák, ezért ezeket használat előtt nem szükséges felrázni.

Leszokás a dohányzásról - Milyen szerek segíthetnek?

Forgalomban vannak azonban rhinospray plus ára olyan régi típusú spray-k is, amelyek a hatóanyagot szilárd részecskék formájában tartalmazzák, emiatt ezeket használat előtt fel kell rázni. A tévesztés elkerülése miatt ajánljuk, hogy minden spray-t rázzon fel. Tovább a kategóriában: « Turbuhaler.