Dohányzásellenes tizenévesekben, Megdöbbentő adatok


Visszaáll a hang, ha abbahagyja a dohányzást cigaretta a porcelán dohányzásról való leszokáshoz

Az intézkedés indokolatlan és veszélyeket rejt magában — írja a Cato Institute munkatársa, Trevor Burrus. Hiába csökkent a dohányzás népszerűsége a tizenévesek körében hallatlan szintre, a szövetségi kormány mégis úgy tervezi, dohányzásellenes tizenévesekben ról 21 évre emeli a dohánytermékek vásárlásának minimum korhatárát.

Szeretnék leszokni a dohányzásról Szentpéterváron

Ez a lépés nemcsak indokolatlan, de a fiatal felnőttek veszélyesebb dohányfogyasztását is eredményezheti, mivel a tilalom következtében megnőhet a hagyományos éghető cigarettát fogyasztók száma a viszonylag biztonságosabb elektromos termékeket használókkal szemben. Ha megemeljük a hagyományos és az elektromos dohánytermékek törvényes vásárlásának minimum korhatárát is, a fiatalok valószínűleg a több helyen fellelhető hagyományos cigarettát fogják preferálni.

dohányzásellenes tizenévesekben

Emellett nagyon megnőhet a külön csomagolt dohány népszerűsége is, mivel ezek olcsóbbak, nem beszélve arról, hogy a legális csatornák lezárása utat nyit az illegális termékek előtt. A fiatalok körében tapasztalható dohányzás példátlan visszaesését közegészségügyi győzelemnek kell tekinteni.

akkor fogyni, ha abbahagyja a dohányzást Holnap abbahagyom a dohányzást

Az utóbbi évtizedekben drasztikusan csökkent a naponta cigarettát fogyasztók aránya a fiatalok között. A New York Times szerint ben a Ennek hátterében valószínűleg az e-cigarettát használók drámaian nagy száma dohányzásellenes tizenévesekben.

Az elektromos dohányzásellenes tizenévesekben használatával dohányzásellenes tizenévesekben Egyesült Királyságban is sikerült elérni, hogy 1,2 millió brit brit leszokjon a hagyományos dohányzásról.

A közelmúltbeli félelmek ellenére a vaping szinte vitathatatlanul biztonságosabb, mint az éghető dohány használata. Sokan úgy gondolják — s persze részben igazuk is van —, hogy a dohánytermékek bármilyen formában történő használata az ifjúság számára nem biztonságos.

a dohányzás lemondásának egyszerű módja

Elfelejtik azonban mérlegelni és összehasonlítani a károkat, valamint elkülöníteni, hogy valaki dohányzásellenes tizenévesekben fogyasztó-e, vagy alkalmanként használja az e-cigarettát. Noha dohányzásellenes tizenévesekben úgy gondolják, a legjobb az lenne, ha senki nem füstölögne tovább, ez nem reális cél. Mint ahogy az emberek a gyorséttermekről dohányzásellenes tizenévesekben egyéb más káros dolgokról sem fognak leszokni egyik napról a másikra, úgy a dohánytermékeket fogyasztók sem fognak teljes mértékben eltűnni.

gyógynövények népi jogorvoslatok leszokni a dohányzásról fájdalom a szegycsont mögött

Szemlézte: Benkő Lilla.