Dohányzásmegelőző kezelés. Függőségekről cikkek « MEDINFO


dohányzási kezelés cheboksary-ban

A programban részt vevőknek mindössze a kezelés költségének egyharmadát kell saját forrásból állniuk, ami nem több, mint amennyit egy erős dohányos egy hónap alatt elkölthet cigarettára. Az EVP ezt követően, tavaly hirdette meg dohányzásmegelőző kezelés programját, melynek keretében a dohányzásról való leszokás támogatása mellett kiemelt figyelmet fordít a gyermekek és fiatalok dohányzástól való visszatartására.

salvus orrpermet a leghatékonyabb leszokási drog

Ennek új eleme a Az általános iskolások feladata saját, dohányzással kapcsolatos kisfilm, plakát vagy szórólap, interjú, zeneszám, esszé, vers készítése. A középiskolás osztályoknak pedig saját Facebook-oldalt kell létrehozniuk és ott megosztaniuk minél több, színvonalas dohányzásellenes tartalmat.

mit tegyek, ha leszokik a dohányzásról a dohányzó vágy

A cél az is, hogy a diákok minél aktívabbak legyenek és a lehető legtöbb embert vonják be a kampányba. A kampány során megosztott dohányzásellenes tartalom lehet saját készítésű kisfilm, interjú, fotó, plakát- és szórólapterv vagy máshonnan átvett tartalom is.

Az osztályok munkáját egy-egy felügyelő tanár koordinálja, segíti. A most induló kampánytól azt várják a szervezők, hogy a fiatalok körében népszerű internetes közösségi dohányzásmegelőző kezelés sikerül a dohányzás elleni küzdelem szolgálatába állítani, és a diákok a saját maguk által dohányzásmegelőző dohányzásmegelőző kezelés dohányzásellenes üzeneteket lényegesen hitelesebbnek értékelik, így azok még több fiatalhoz eljutva nagyobb hatásfokot érnek el.

A két győztes dohányzásmegelőző kezelés tagjai egy kétéjszakás, háromnapos osztálykiránduláson vehetnek részt Mártélyon.

dohányzásmegelőző kezelés