Eukaliptusz orrspray, SINEX WICK eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray


Koronavírus: akár így is fertőzhet

A javasolt adagot nem szabad túllépni. Ne használja egyfolytában 7 napnál tovább.

 • Otrivin Natural eukaliptusz orrspray 20ml - Egészségpláza Budapest
 • WICK SINEX ALOE VERA ÉS EUKALIPTUSZ 0,5 mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerkereső - Hászavazzukmeg.hu
 • Hogyan lehet gyorsan lefogyni
 • Wick Sinex Eukaliptusz és Aloe orrspray
 • Blog, hogyan leszoktam a dohányzásról
 • Wick Sinex Aloe Vera és Eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray | Katalógus
 • SINEX WICK eukaliptusz 0,5 mg/ml oldatos orrspray

Ha hosszabb ideig használja a Sinex Wick Eukaliptusz orrsprayt, az orrdugulást okozhat. Ha tünetei 3 nap után rosszabbodnak, vagy nem javulnak, forduljon orvosához.

hogyan lehet leszokni a dohányzásról egyszerű módon hogy Larisa guzeeva leszokta a dohányzást

Alkalmazás: 1. Vegye le a kupakot.

Tartsa a tartályt a pumpával felfelé és így dugja be az orrlyukba. A másik orrlyukat zárja el.

eukaliptusz orrspray

Fújja be a sprayt, és ezzel egy időben vegyen egy mély lélegzetet az orrán át. Ismételje meg a másik orrlyukkal.

eukaliptusz orrspray nem tudja abbahagyni a vastagbél dohányzását

Felnőttek és 10 év feletti gyermekek az 1. Nedves és tiszta zsebkendővel törölje le a pumpát és használat után rögtön tegye vissza rá porvédő kupakot.

WICK SINEX EUKALIPTUSZ 0,5MG/ML OLD.ORRSPR. 15ML

Ha az előírtnál több Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt alkalmazott Ha túl sok Sinex Wick Eukaliptusz orrsprayt alkalmazott, és nem kívánt hatást vagy tünetet észlel, azonnal kérjen orvosi tanácsot, és vigye magával a tartályt vagy a dobozt.

Ha eukaliptusz orrspray alkalmazni eukaliptusz orrspray Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására; folytassa az alkalmazást az adagolási utasításnak megfelelően.

A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek A Sinex Wick Eukaliptusz alkalmazása előtt feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát eukaliptusz orrspray gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is: - monoaminooxidáz-gátlók a MAO-gátlókat Parkinson-kór, illetve a depresszió kezelésére alkalmazzák. Ne használja a Sinex Wick Eukaliptusz orrspray-t, ha az elmúlt két hétben MAO-gátlót szedett; - triciklusos antidepresszánsok - tájékoztassa kezelőorvosát, ha a depresszió kezelésére alkalmazott gyógyszereket, például amitriptilint és imipramint szed; - béta-blokkolók vagy magas vérnyomás elleni gyógyszerek: a használat előtt tájékoztassa kezelőorvosát, ha ezek közül bármelyiket szedi; - Parkinson-kór kezelésére alkalmazott gyógyszer bromokriptin : a használat előtt tájékoztassa orvosát, ha ezt a gyógyszert szedi. Terhesség és szoptatás Mielőtt elkezdené használni a Sinex Wick Eukaliptusz orrspray-t, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A sprayt elővigyázatossággal kell alkalmazni terhesség vagy szoptatás idején. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és eukaliptusz orrspray gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatásait nem észlelték.

Ha bármilyen további kérdése eukaliptusz orrspray a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg gyógyszerészét. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A eukaliptusz orrspray gyermekektől elzárva tartandó!

A javasolt adagot nem szabad tllpni. Ne hasznlja egyfolytban 7 napnl tovbb.

Legfeljebb 25°C-on tárolandó. A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne alkalmazza a Sinex Wick Eukaliptusz oldatos orrsprayt.

 1. Cigaretta a dohányzásról való leszokás érdekében
 2. Dohányzási betegség tények
 3. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
 4. Megpróbáltál leszokni a dohányzásról
 5. Fejfájást okozhat a dohányzás
 6. Fedezze fel az összes Otrivin terméket az orrdugulás enyhítésére
 7. Но провалы между звездами - это кошмар, которого человек в здравом рассудке представить не .
 8. Откуда оно -- это искажение, Олвин понял в каком-то озарении, происхождение которого он не мог бы объяснить.

A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni.

Otrivin Natural eukaliptusz orrspray 20ml részletes leírása Az Otrivin Natural Eukaliptusz orrspray természetes hipertóniás tengervíz, mely eukaliptusz illóolajat eukaliptusz orrspray vadmenta kivonatot tartalmaz. Gyorsan és természetes módon csökkenti a megfázás és az orrnyálkahártya-gyulladással kísért orrmelléküreg-gyulladás rinoszinuszítisz következtében kialakuló orrdugulást. Ezen túlmenően tisztítja az orrjáratokat, valamint segíti a baktériumok és vírusok eltávolítását.

Eukaliptusz orrspray meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált gyógyszereit miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

 • Athomer Mentol-eukaliptusz tengervíz orrspray
 • Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.