Gyermek orrspray. Nasic Pur 1 mg+50 mg/ml oldatos orrspray felnőtt/gyermek 10ml leírása, használati útmutató


Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

gyermek orrspray

Lásd 4. Milyen típusú gyógyszer a nasic pur és milyen betegségek esetén alkalmazható? Tudnivalók a nasic pur alkalmazása előtt 3.

  1. Gyakori hibák a gyerekkori orrdugulás kezelésénél
  2. Várólista A nátháról Gyermekkorban az egyik leggyakrabban előforduló betegség a nátha.
  3. Orrdugulás elleni készítmények | Megfázás | BENU Gyógyszertár Webshop
  4. Septanazal 0,5mg/1ml+50mg/1ml oldatos orrspray gyerek
  5. A nasic heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az ún.

Lehetséges mellékhatások 5. A csomagolás tartalma és egyéb információk 1. Milyen típusú gyógyszer a nasic pur és milyen betegségek esetén? A nasic pur oldatos orrspray.

Milyen kezelésre van szükség?

A nasic pur heveny orrnyálkahártya-gyulladásban az orrnyálkahártya duzzanatának enyhítésére, az orrdugulás csökkentésére, a bőr- és nyálkahártya-elváltozások gyógyulásának elősegítésére, az úgynevezett. A nasic pur alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Gyermekek Gyermekeknél a gyógyszer hosszú távú alkalmazása és a túladagolása kerülendő a mellékhatások kialakulása miatt, melyek gyermek orrspray a gyermekeket veszélyeztetik. Nagyobb adagok csak orvosi felügyelet mellett alkalmazhatók.

A nasic pur olyan koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, amely felnőttek és 6 év gyermek orrspray gyermekek kezelésére alkalmas, nem adható csecsemőknek és 6 év alatti gyermekeknek. Kisebb gyermekek gyermek orrspray a gyógyszer egy gyengébb változata ajánlott. Egyéb gyógyszerek és a nasic pur Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét gyermek orrspray jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.

A nátháról

A készítmény gyermek orrspray a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A nasic pur hosszú ideig vagy nagy adagban történő használata esetén nem zárható ki szív- és érrendszeri vagy idegrendszeri hatások jelentkezése. Ezért ilyen esetekben csak fokozott körültekintéssel szabad gépjárművet vezetnie, illetve gépeket kezelnie.

Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy hogyan kell megtenni a dohányzást. Az alkalmazás módja: Orrnyálkahártyán való helyi alkalmazásra.

Orrszívás vízzel, orrmosás - Babadoktor

Távolítsa el a védőkupakot. Az orrspray első használata előtt többször nyomja le a szórófejet mindaddig, amíg egyenletes eloszlású permet nem jelenik meg. Vezesse be a szórófejet az orrnyílásába, amilyen mélyen csak tudja, és egyszer nyomja le, miközben lassan, az orrán keresztül szívja befelé a levegőt.

gyermek orrspray leszokni a dohányzásról, és elkezd futni

Ismételje meg gyermek orrspray műveletet a másik orrnyílásban is, majd törölje le a szórófejet és helyezze vissza a védőkupakot. A következő alkalmakkor már nem kell a levegőbe permetezni, a további adagok azonnal alkalmazhatók.

Ha az orvos másképpen nem rendeli, felnőttek és 6 év feletti gyermekek esetén mindkét orrnyílásba egy-egy adag nasic pur orrspray-t kell alkalmazni, szükség szerint, maximum három adagot naponta.

gyermek orrspray

A maximális egyszeri vagy napi adagot gyermek orrspray tilos. Használat közben az orrspray tartályát álló helyzetben kell tartani és a bepermetezés ideje alatt lassan, az gyermek orrspray át belélegezni. Az adagolást az egyéni érzékenységtől és a klinikai hatástól függően kell megválasztani.

Nasic Pur 1 mg+50 mg/ml oldatos orrspray felnőtt/gyermek 10ml

Gyermekek esetén a kezelés időtartamával kapcsolatosan mindig ki kell kérni kezelőorvos tanácsát. A nasic pur hosszú távú alkalmazása az orrnyálkahártya krónikus duzzanatához, súlyos esetben elhalásához vezethet.

Zöld hályogban vagy glaukómában szenvedő, különösen szűkzugú glaukóma betegeknek a nasic pur alkalmazása előtt ki kell kérniük kezelőorvosuk tanácsát.

nasopax orrspray a legnépszerűbb módja a dohányzásról való leszokásnak

Ha a nasic pur alkalmazása során a gyógyszer hatását túlzottan erősnek, vagy gyengének érzi, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez. Ritkán az alábbi tünetek is előfordulhatnak: álmosság, a testhőmérséklet csökkenése, szívfrekvencia csökkenése, sokkszerű vérnyomásesés, nehézlégzés és kóma. Túladagolás vagy véletlen lenyelés esetén forduljon orvoshoz.

Mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.