Improvizált dohányzókészülék, A hidegen füstölt gép működésének elve


Sonka, kolbász, füstölt hús improvizált dohányzókészülék. Kolbászok 8. Sonka, kolbász, füstölt hús 9. Kolbászok Bélszín A természetes membránokat - a belek - alaposan megtisztítják, megfordítják, sózják vagy sóoldatba helyezik. A bőr maradványaiból fehérjebélés vagy cellulózból cellulózbélés készített műbéléket szárazon tárolják.

improvizált dohányzókészülék vélemények a thai dohányzó tablettákról

A legnagyobb érdeklődés a sertésszíjak. Grillezett kolbászok, sült kolbászok, kolbászok és kupat készítésére használják.

Mik a dohányosok?

Ezen felül füstölt kolbászok főzésére is felhasználhatók. A kolbászhéjak tárolásakor ne felejtse el, hogy a sózott bélkészleteket tanácsos hűtőszekrényben tárolni, ahol egy évig tárolhatók.

improvizált dohányzókészülék 5 perc múlva leszoktam a dohányzásról

A száraz helyiségben a műhéjak eltarthatósági ideje szinte korlátlan. A természetes bélmembránokat használat előtt folyó vízben mossuk percig, és meleg vízben áztassuk ,5 improvizált dohányzókészülék át. A mesterséges fehérjehéjat 10 percig hideg vízben áztatjuk.

A celofán héja nem áztatott.

Hogyan készítsünk füstgenerátort otthon? Füst, amit magad készítettél egy csőből

A kolbászok gyártásakor szem előtt kell improvizált dohányzókészülék, hogy a hús romlandó termék különösen apróra vágott. Nem elegendő hűtés esetén a hús néhány órán belül rosszul járhat. A nem megfelelően feldolgozott vagy elkényeztetett darált hús evése súlyos mérgezéshez vezet. A húskészítmények gyártásakor emlékezni kell és a következő követelményeket be kell tartani: 1. Csak friss, higiéniai szempontból hibátlan húst dolgozzon fel; 2.

Ne használjon még enyhén szennyezett vagy elszíneződött húst; 3. Az darált húst vagy a húst azonnal feldolgozza; 4. Ne egyen nyers, apróra vágott vagy már főtt improvizált dohányzókészülék húst főzés nélkül; 5. Ne tárolja a maradék darált húst hűtőszekrényben; 6. Főzött kolbász, amelyet improvizált dohányzókészülék tovább kell feldolgozni; 7. Üzem közben ügyeljen a kifogástalan tisztaságra; 8. Alaposan tisztítsa meg a darálót, a füstölőt és az egyéb használt eszközöket.

Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a jelen kézikönyv által kínált receptek és főzési módok ajánlási jellegűek. A késztermék kívánt ízének improvizált dohányzókészülék a javasolt eszköz gyakorlati dohányzási képességeivel érhető el.

Sózott sonka kolbász Nyersanyagok  g sózott sonka sovány húsa, g csőr, bőr nélkül, g sovány marha- vagy sertéshús féltestes maradék30 g só 2 evőkanál teteje nélkül1 evőkanál őrölt fekete bors teteje nélkül, 1 teáskanál pirospaprika. Darált hús  Fagyasztja meg a sonkát fagyasztóban órán keresztül, majd 1,5x1,5x1,5 cm méretű kockákra vágja, és a marhahúst és a szalonnát őrölje darálóban. Adjunk sót és fűszereket a darált húshoz, és keverjük a darált húst 5 percig, amíg homogén masszává nem válik.

A darált húst szorosan csomagolják egy mm átmérőjű kolbászházba. Ajánlott héj - sertés has vagy marha kör. Miután a darált húst héjba töltötték, 2 órán át hűtőszekrénybe helyezik a szárításhoz. Ezután újabb percet dohányoznak. A dohányzás után a kolbász fagyasztható, vízben forralható vagy olajban megsüthető.

Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?

A feldolgozási idő hozzávetőlegesen perc. A kolbász ajánlott sütés után forrón, vagy főzés után hűtve. A füstölt kolbász félkész termékeket fagyasztóban fagyaszthatja és 3 hétig tárolhatja. Forrás vagy sütés előtt a kolbász előzetes leolvasztása ajánlott.

torok és mellkasi fájdalom hogyan lehet leszokni a könyvet a dohányzásról

A késztermékeknek szorosan sűrű héja van. A rész egyenletesen eloszlatott izomszövet darabokat mutat a zúzott, improvizált dohányzókészülék színű darált hús háttérével. A kolbász kellemes ízű és aromájú, ami a sózott és füstölt húsban rejlik, sűrű elasztikus állagú.

Füstölt improvizált dohányzókészülék ágyék Nyersanyagok  A hasát a hasított test háti és ágyéki részéből készítik el, a csigolyákat eltávolítják, és a bordák széleit kiegyenlítik.

A zsír vastagsága nem lehet nagyobb, mint 4 cm és legalább 1 cm, az ágyék alakja téglalap alakú, súlya 1,5 kg-ig terjedhet. A nagykövet  A lehűtött karajt sós vízzel öntjük. A sózás időtartama nap, ° C hőmérsékleten. A sózás után az ágyék eltávolításra kerülnek a sóoldatból, és 1 napig állni hagyják. Ajánlott fafajok: homoktövis, nyárfa, nyárfa.

Kamera betöltése - hogyan lehet leszokni az édességről 4 kg alapanyag. A késztermék hűtve fogyasztható.

Az ágyék tárolásakor csomagolva vannak. Ezen túlmenően a tárolási idő 0—4 ° C hőmérsékleten nap. A kész ágyék téglalap alakú és rugalmas. A szélek jól megtisztítottak, hús és szalonna nélkül. A szakaszban az egyenletes színű izomszövet rózsaszínű, zsírszövet és bordák rétegeivel. A füstölt főtt ágyék füstölésének és enyhén sózott ízének felel meg, idegen íz és szag nélkül.

leszokni a szívét megbetegedett

Füstölt szegy Nyersanyagok  A szegycsontot a sertés hashártya mellkasának részéből készítik el, a mellbimbóval ellátott hashártyát eltávolítják, az éleket kiegyenlítik. A hasfelületről levágott vonal improvizált dohányzókészülék lehet. A mellkasnak izomszövetből kell állnia, amelynek szalonna vastagsága nem haladhatja meg a 3 cm-t és legalább 1 cm-t, a mellkas alakja pedig téglalap alakú.

improvizált dohányzókészülék

Súly 2 kg-ig. A sózás után a szegyet eltávolítják a sóoldatról, és egy napig szuszpenzióban tartják.

Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?

A improvizált dohányzókészülék között a szegyet végig hűtőszekrényben tárolják. A kamera kb. A kész szegyet csomagolt improvizált dohányzókészülék, 0—4 ° C hőmérsékleten, 3—5 napig tárolják. Késztermék szolgáltatás  A nyers füstölt szegy téglalap vagy trapéz alakú. A szélek jól tisztítottak, a felület egyenletesen füstölt. A Pa szakasz egyenletes színű, rózsaszín színű izomszövet, zsírszövet és bordák rétegeivel. A termék füstölésének és enyhén sós ízének felel meg. Füstölt hús Nyersanyagok  Füstölt improvizált dohányzókészülék előállításához sertés mellső és hátsó sonkával, lábak és nyersbőr nélkül.

Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

A sonka lábai a csánkízületnél levágásra kerülnek. Az első sonka lába a csuklóján levágódik. A pásztor vastagsága nem improvizált dohányzókészülék meg a 3 cm-t, az izmokat egy darabban választják el a medencecsonttól, az sacral és a combcsonttól. A fecskendő improvizált dohányzókészülék az inak felesleges része levágásra kerül.

A sonka tömege legfeljebb 7 improvizált dohányzókészülék. A sonka elkészített és hűtött húsát elküldik a nagykövetnek.

A húst sós lében tartják napig. A sózás után a húst eltávolítják a sóoldatról, és a sóoldaton kívül tartják, hogy körülbelül napig ürítsék és érlelik. Ebben az esetben könnyű sózást végezhet.

Hogyan készítsünk füstölt dohányfüstöt. Dohányzó füstölő fából készült. Sietve

Az érlelés után a húst órán át áztatják, majd meleg vízzel mossák és meghámozták. A dohányzás időszaka között a nyersanyagokat hűtőszekrényben tartjuk.

A kész húst 0—4 ° C — 2 ° C hőmérsékleten lehet tárolni. Késztermék szolgáltatás  A kész füstölt hús egységes színű, rózsaszín-piros izomszövettel rendelkezik a szakaszban, a dohányzás és a sonka illata, sós íz, finom textúra, szárítókéreggel.

A közvetlen vágással a bőr alatti nyíróréteg vastagsága nem haladja meg a 3 cm-t. Legfeljebb 9 kg füstölt hús készíthető 10 kg sonkahúsból. Füstölt sült pastrami Nyersanyagok  A pastrami sertés hasított nyakából készül. Az egyes pastrami tömege g. Nyersanyag előkészítése  A csontok és a zsír elválasztása után a nyaki részt cm vastag lemezekre vágják az izomrétegzés mentén.

A lemezeken mm mély átlós improvizált dohányzókészülék készítenek a fűszerek sózásának és rögzítésének felgyorsítása érdekében.

A sózott lemezeket őrölt fekete borssal és fokhagymával dörzsöljük 20 g, illetve g 10 kg alapanyagra. Az elkészített nyersanyagokat horogokra lógnak, és kb. A kamera 1,5 kg-ig terhelhető. Improvizált dohányzókészülék fafajok: nyár, éger, nyárfa. A pörkölést ° C hőmérsékleten percig végezzük. A pastrami készségét akkor határozzuk meg, ha a termék közepén elérte a ° C-ot. Az így előállított termék felhasználásra kész és csomagolt állapotban ° C hőmérsékleten tárolható legfeljebb 5 napig.

Késztermék szolgáltatás  A kész pastróma száraz felületű, fekete bors és fokhagyma részecskékkel, tetején sütéses kéreg, a bemetszés izomszöve rózsaszín-piros színű. Kellemes ízű és kifejezett aromájú termék. Füstölt főtt szegy Nyersanyagok  A szegycsontot a sertés hasított testének csonti mellkasáról készítik, a mellbimbóval ellátott hashártyát eltávolítják, az éleket kiegyenlítik.

A mellnek izomszöveteknek kell lennie.

  1. Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?
  2. Vissza a tartalomjegyzékhez Építési folyamat Helyhez kötött fém lábakkal készült grill.
  3. Hogyan készítsünk füstgenerátort otthon? Füst, amit magad készítettél egy csőből
  4. A füstöltő füstgenerátorral való létrehozásának leírása: Első lépés: a kemence korszerűsítése a dohányzóhely alatt.
  5. Füstgenerátorok a dohányzáshoz. Mit tartalmaz a hideg és meleg füstölésre szolgáló füstgenerátor?

Az édeskömény vastagsága legfeljebb 3 cm és legalább 1 cm, a mellkas alakja pedig téglalap alakú, súlya legfeljebb 2,0 kg. A nagykövet  A hűtött szegyet sós vízzel öntjük. A sózás időtartama nap, hőmérséklete ° C.

A sózás után a kezeket eltávolítják a sóoldatról és improvizált dohányzókészülék tartják 1 napig. Improvizált dohányzókészülék kamera 4 kg-ig improvizált dohányzókészülék. A kész mell hűtve fogyasztható. Tárolás közben a terméket csomagolják és napig 0—4 ° C hőmérsékleten tárolják. Késztermék szolgáltatás  A kész szegy téglalap vagy trapéz alakú, szélei jól tisztítottak, hús és csípés nélkül.

Egy szakaszon egyenletes színű, rózsaszín színű izomszövet, zsírszövet rétegekkel és bordákkal.

Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Füstölt főtt marhahús Nyersanyagok  A marhahús előállításához alapanyagként 0,3—0,5 kg súlyú hátsó és deréktáji izmakat nyújtanak, legfeljebb 4 cm vastagságban.

Nyersanyag előkészítése A felszíni zsírokból és a filmekből improvizált dohányzókészülék izomcsíkok igazítják a széleket, így a darab viszonylag szabályos alakú. Főzés sós konyha  10 kg nyersanyag nagykövetének 5 g cukorra, 20 g őrölt fekete borsra, improvizált dohányzókészülék babérlevélre van szüksége. A nyersanyagokat napig 0—4 ° C hőmérsékleten tartják a nagykövetben. A sózás után a filéket horogokra lógják, és 2—4 órán keresztül hűtőszekrényben tartják szárítás és leeresztés céljából.

Ajánlott fafajok: nyár, rezgő nyár, hárs, homoktövis. Betöltés akár 3 kg-ig. A késztermék forró és hűtött formában egyaránt felhasználható. A marhahús szélét szuszpendált állapotban vagy pergamenbe, pergamenbe, celofán fóliákba csomagolva 3—5 napig, 0—4 ° C hőmérsékleten tárolja. Késztermék szolgáltatás  A kész filé téglalap alakú, tiszta, száraz felülettel és sűrű textúrával rendelkezik. A vágáson a filé egységes színű, vörös színű izomszövet.

A bélszín a dohányzás illata, a bors aromája és enyhén sós ízű.

Füstgenerátorok a dohányzáshoz. Mit tartalmaz a hideg és meleg füstölésre szolgáló füstgenerátor?

Pz 10 kg alapanyagból 7,5 kg készterméket lehet előállítani. Füstölt főtt sertésborda Nyersanyagok  A legjobb alapanyag a gerinc és az ágyéki izmok, amelyek sertés féltestekből készülnek párban, hűtve vagy kiolvasztva. Improvizált dohányzókészülék — g, vastagsága legfeljebb 4 cm.

A legerősebb SNÜSSZ! - 30 szál Marlboro 2 perc alatt - VÖRÖS SIBERIA