cikk: Gesztenyekocka - Sütés nélkül készül!
2011-01-29
cikk: Gesztenyekocka - Sütés nélkül készül!
Megosztás a Facebook-on Megosztás az IWIW-en Megosztás a Twitter-en Nyomtatás
Ugrás a kommentekhez ()

Hozzávalók:  

Alap: 15 dkg margarin és 15 dkg porcukor kikeverve
Hozzáadunk 25 dkg darált kekszet, 2 csomag gesztenyemasszát (2X250 gr) és szükség esetén rumot.
Egy tepsi alját meghintjük darált keksszel és belesimítjuk az alapmasszát.
Krém: 1,2 liter tejbe 4 csomag vaníliapudingot felfőzünk, majd lehűtünk. 35 dkg margarint 35 dkg porcukorral kikeverünk és a hideg  pudinggal összekeverünk.
Az alaplap tetejét is meghintjük kevés darált keksszel, rásimítjuk a krém felét, majd ráhelyezünk 30 dkg kicsit kávés tejbe mártott piskótát, végül a krém másik felével betakarjuk. A tetejére 0,5 vagy 1 liter Hulala tejszínt felverünk és rákenjük. Hűtőben lehűtjük és felszeleteljük.

Teljes cikk: indorecipe.hu

1324_1296296569_ges-400x266.jpg






TOP szavazások
 
 




 Partnereink

NetSzépe Nőknek

Gastro Kalauz kereső

IRODAGÉP Technika

Net-World Szoftverek

Privát Szállás kereső

 
 

 
240.77105522156 ms