Salvus orrpermet. Hasonló termékek


Fluorid 0,11 - 0,34 Hidrogénkarbonát ,0 - ,0 A készítmény a Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium- ammónium-,kalcium- magnézium- réz, arzén- nitrit- bromid- jodid- szulfát- foszfát ionokatvalamint metabórsavat és metakovasavat tartalmaz még. Használata az alsó- és felső légutak, a gége heveny- és idült hurutos megbetegedései kezelésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, salvus orrpermet dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott.

nikotin-felszabadítási technikák leszokni a dohányzásról, és ismét világítani

Ellenjavallat ez idáig nem ismeretes. Nem kívánt mellékhatás ez idáig nem ismeretes. Coli-fertőzésben, foszfát- és karbonát-jellegű vesekövek esetén, valamint nátrium- és vízvisszatartással járó állapotokban óvatosan alkalmazható.

Részletek A készítmény a Salvus gyógyvíz salvus orrpermet alkotóelemeit: kálium- ammónium-,kalcium- magnézium- réz, arzén- nitrit- bromid- jodid- szulfát- foszfát ionokatvalamint metabórsavat és metakovasavat tartalmaz még. Használata az alsó- és felső légutak, a gége heveny- és idült hurutos megbetegedései kezelésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, erősen igénybe vett hangszálak regenerálására, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott.

Alkalmazása szülői felügyelet mellett 2 éves kortól ajánlott. Szulfonamid-készítmények alkalmazása esetén ne használja a készítményt!

salvus orrpermet leszokni a dohányzást főzettel

Salvus orrpermet és szoptatás ideje alatt is alkalmazható. A kezelendő állapottól függően, szükség szerint az orrnyílásokba mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5 x bepermetezés alkalmazható naponta. Használat után salvus orrpermet védőkupakot vissza kell helyezni a feltétre.

salvus orrpermet

Ajánlott adag: Egy-egy alkalommal mindkét orrnyílásba bepermetezés. Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

carrevir orrspray vélemények

Írja meg véleményét!