Tramazolin orrspray


Kettős hatás a hazánkban egyedülálló hatóanyagnak és az illóanyagoknak köszönhetően A Rhinospray® plus orrspray: gyorsan és hosszú ideig dohányzom, hogyan leszokom kitisztítja az eldugult orrot az illóolajoknak köszönhetően kényezteti az orrot és kellemesen friss érzetet biztosít; speciális szórófeje hatékony, pontos, kényelmes, gazdaságos alkalmazást tesz lehetővé.

Az allergiás vagy szezonális nátha egyik legkellemetlenebb kísérőtünete az orrdugulás.

Gyors enyhülés orrdugulásnál

Ennek megszüntetésére orrspray használata ajánlott. Nem mindegy azonban, hogy melyik készítményt választjuk a széles kínálatból.

tramazolin orrspray ha 20 perc elteltével leszokik a dohányzásról

Az orrdugulást az orrnyálkahártya duzzanatát megszüntető szerekkel lehet leggyorsabban kezelni. Ilyenek az orrnyálkahártya dekongesztánsok.

Rhinospray Plus orrspray (tramazolin)

Hatásukra az orrnyálkahártya erei összehúzódnak, a vérátáramlás és a duzzanat csökken és javul az orr levegőáramlása.

Az egyik leghatékonyabb dekongesztáns a tramazolin, amely már öt perc alatt kifejti hatását, és hosszú órákra felszabadítja az orrot. A tramazolin hatását tökéletesen egészítik ki az olyan illóanyagok, mint az eukaliptol, a mentol és a kámfor, tramazolin orrspray keverékével kapcsolatban kimutatták, hogy vírusos vagy allergiás náthában szenvedő betegeknél tramazolin orrspray légzésfunkciós paraméterek javulnak használatukkor, illetve az orrnyálkahártya kiszáradásának csökkentéséhez is hozzájárulnak.

Kiváló megoldást jelent a Rhinospray® plus orrspray alkalmazása, amely az egyetlen olyan Tramazolin orrspray forgalmazott orrspray, amelynek hatóanyaga a tramazolin.

EXTRA AJÁNLÓ

A gyógyszer percek alatt és tartósan szünteti meg az orrdugulást: hatását öt perc alatt fejti ki, és hatása hosszú órákon át tart. Emellett a hozzáadott mentol, eukaliptol tramazolin orrspray kámfor kényeztetik az orrot és friss, tiszta és hűs érzést biztosítanak. A mentol régóta alkalmazott inhalálószer, amely az orr hidegérzékelő receptoraira hat, a tramazolin orrspray jól ismert légzéskönnyítő, míg az eukaliptol vékony filmréteget képez, s így védi a nyálkahártyát a kiszáradástól.

Speciális szórófejének köszönhetően a Rhinospray® plus hatóanyaga a nyálkahártya kiterjedt területére jut el, egyenletes koncentrációban és mindig azonos adagokban.

úgy döntöttem, hogy leszokom a dohányzást

Emellett nem folyik le a garatba, és nem csöpög ki az orrból, használata pedig kényelmes, ugyanis lefekvés nélkül is alkalmazható.

A Rhinospray® plus Magyarország vezető orrspray-je. Orrmelléküreg- illetve középfül-gyulladásban az Eustach-kürt elzáródása esetén a váladék kiürülésének elősegítésére orvosi javallatra adható.

miért hízsz fel, amikor abbahagyja a dohányzást

Adagolása: 6 éves kortól naponta maximum négyszer lehet az orrnyílásokba permetezni öt-hét napon keresztül, kizárólag a kezelőorvos javaslatára alkalmazható ennél hosszabb ideig. A Rhinospray® hatása kettős: hatóanyaga gyorsan és tartósan felszabadítja tramazolin orrspray légutakat, míg a frissítő illóanyagok kényeztetik orrunkat. IMS sell-out adatok alapján a dekongesztáns orrspray-k darab eladását tekitve a