Megfázásra orrspray, Milyen orrcseppet válasszunk a patikában? Mellékhatások


Patikamester Tengervizes orrspray nátha, megfázás esetén A nátha az egyik leggyakoribb megbetegedés, okozhatják vírusok, baktériumok és lehet allergiás eredetű is.

leszokni a dohányzásról 30-ig

A nátha tünetei orrdugulás, orrfolyás, hőemelkedés, rossz közérzet. Nátha esetén az orrváladék fellazítása azért fontos, hogy azután az orrból fújással, orrmosással vagy orrszívó használatával a sűrű váladék eltávolítható legyen, mert ezzel megelőzhetőek a másodlagos betegségek is, amilyen a középfülgyulladás vagy az arcüreggyulladás.

megfázásra orrspray

A pangó váladék az arcüregben megtapadva kedvez a kórokozók szaporodásának, ezért fontos az orrváladék folyamatos és alapos eltávolítása. A tengervizes orrspray megkönnyíti a sűrű, tapadós váladék feloldását és kiürülését.

vásárolni mágneseket a dohányzáshoz

Természetes összetételűek, így nincsenek mellékhatások, nincs hozzászokás, biztonságos a szervezet és az orrnyálkahártya számára. Rendszeres, akár napi használatával csökkenthetjük a nátha és az allergiás eredetű nátha kellemetlen tüneteit is.

megfázásra orrspray

Terápiás használatban jó kiegészítője lehet a náthában alkalmazott egyéb készítményeknek Aqua Maris orrspray: Az Adriai-tenger vizét tartalmazza, amiben több mint 80 létfontosságú ásványi anyag és nyomelem található.

Az ásványi anyagok közül magnéziumot, kalciumot, rezet, mangánt, cinket, vasat, foszfort, jódot, szelént tartalmaz.

Az IGAZSÁG a C-vitaminról - Dr. Gődény válaszol

A tengervíz összetevői olyan összhangban, olyan fiziológiás koncentrációban vannak jelen, melyet lehetetlen laboratóriumi körülmények között előállítani. Ezáltal tud ideális feltételeket nyújtani a légutak és az orrnyálkahártya egészséges működése, szükség esetén gyógyulása számára.

Biztosítja a természetes közeget, a sejtek stabilitását, így a szervezet védelmét a behatolókkal szemben, és a tisztulás lehetőségét. Az megfázásra orrspray oldatok rendszeres, hosszú távú használata megfázásra orrspray minden korosztály számára újszülött kortól kezdve a nyálkahártya kiszáradásának megelőzése, az orrhigiéné fenntartása, a bekerülő szennyeződések, allergiát kiváltó részecskék, pollenek hatékony megfázásra orrspray céljából.

ossza meg, hogyan hagyta el a dohányzást

Természetes összetételéből adódóan nincsenek mellékhatásai, nincs irritáló megfázásra orrspray, nem alakul ki hozzászokás. Kiválóan alkalmas orrfújásra képtelen csecsemők számára is.

megfázásra orrspray nem hagyhatja ki a dohányzó értékeléseket

Pumpás orrspray, ami azért előnyös, mert porlasztja a folyadékot, így beteríti az orrnyálkahártyát, nem folyik megfázásra orrspray vagy hátra, nincs veszteség, mindemellett kíméletes is. Mivel ez megfázásra orrspray hajtógázzal működik, tökéletesen vegyszermentes, teljes mértékben természetes.

  • dr. Novák Hunor
  • Orrcsepp, Orrspray, Megfázás - SIPO Patika
  • Hogy abbahagytam a dohányzást
  • Veszélyes lehet az orrdugulás, ha nem megfelelően kezeljük!
  • Megfázás és influenza: ugyanaz, mégis más?
  • Carrevir orrspray - nátha, megfázás kezelésére - Miért a Carrevir®?
  • Megfázás, nátha, légutak - Egészségpláza webáruház
  • Reventil orrspray és szemcsepp - a szénanátha kellemetlen tüneteire