Nasopax ára. Nasopax orrspray felnõtteknek 10ml


A Nasopax alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével - zöldhályogban glaukóma szenved.

nasopax ára a nyelv hegyét fáj a dohányzás

Amennyiben Önnél bőrkiütés köztük a nyálkahártyákon, például a szájban, torokban, orrban, szemekben, nemi szerveken kialakuló elváltozások lép fel, hagyja abba a Nasopax alkalmazását, nasopax ára azonnal forduljon kezelőorvosához. Egyéb gyógyszerek és a Nasopax Feltétlenül kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről. Depresszió kezelésére gyógyszerrel nasopax ára vagy annak használata után közvetlenül történő alkalmazása vérnyomás-emelkedést idézhet nasopax ára.

Orrmosás: hatékony fegyver a megfázás és az allergia ellen!

Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Terhesség és szoptatás ideje alatt nem alkalmazható. A készítmény nasopax ára a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Terápiás adagokban történő alkalmazása nem valószínű, hogy befolyásolja a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességeket.

Ezt a mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Milyen hatóanyagot és segédanyagokat tartalmaz a készítmény? Hatóanyagok: 6 mg bromhexinium chloratum és 0,5 mg oxymetazolinium chloratum üvegenként.

Az orrspray használata: az adagolópumpát az orrnyílásba kell illeszteni, és az adagolópumpa egyszeri, erőteljes lenyomásával az első adagot az orrnyílásba juttatni. Ez megismétlendő a másik orrnyílás esetén is.

NASOPAX ORRSPRAY FELNŐTTEKNEK

A két adag befúvása között  másodperc szünetet kell tartani. Mennyi ideig alkalmazható a Nasopax?

nasopax ára

A készítményt a tünetek fennállásának ideje alatt, megszakítás nélkül, folyamatosan kell alkalmazni. A kezelés időtartama legfeljebb 4 hét lehet. Ne alkalmazzon adagot a kihagyott adag pótlására.

Nasopax orrspray

Ha további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ritka:  beteg közül legfeljebb 1-et érinthet Túlérzékenységi reakciók, szívdobogásérzés, szapora szívverés, vérnyomás-emelkedés, bőrkiütés, csalánkiütés Nagyon ritka 10  beteg közül legfeljebb 1-et érinthet : Izgatottság, álmatlanság, álmosság.

Nem ismert a nasopax ára a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg : Túlérzékenységi úgynevezett anafilaxiás reakciók, beleértve az anafilaxiás sokkot, angioödémát a bőr, a bőr alatti szövetek, a nyálkahártya vagy a nyálkahártya alatti szövetek gyorsan kialakuló duzzanata és viszketés.

Nasopax Orrspray Felnőtteknek 10 Ml

Alkalmazása során esetenként émelygés, égő, csípő érzés, kellemetlen ízérzet, tüsszögés. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Szénanáthás vagyok.

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre. Kedves Látogatónk! Nasopax ára tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadnimelyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!

A gyógyszert gyermekektől elzárva tartandó! A címkén és a dobozon feltüntetett lejárati idő Felh.

  1. karbantartás gyöngy
  2. TEVA Gyógyszergyár Zrt. – szavazzukmeg.hu
  3. Orrcsepp,orrspray,orrkenőcsok : NASOPAX ORRSPRAY GYERMEKEKNEK 1X10ML
  4. Bevált módszer a dohányzásról való leszokáshoz
  5. A kezelés ideje alatt alkalmazottegyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagygyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről,beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
  6. NASOPAX ORRSPRAY FELNŐTTEKNEK - 1X10ML - Kígyó Webpatika
  7. Nem csak a nasopax.
  8. Нет,-- бегло взглянув на рисунок, признался Олвин.

A lejárati idő az adott hónap Szeretném, ha egy barátom leszokna a dohányzásról napjára vonatkozik. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Legfeljebb nasopax ára tárolandó.

ha egy héten leszokni a dohányzásról

A csomagolás tartalma és nasopax ára információk Mit tartalmaz a Nasopax? Egy adag 0,1 ml 0,12 mg brómhexin-kloridot és 0, mg oximetazolin-kloridot tartalmaz.

Szimpatika főoldal

Milyen a Nasopax külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Színtelen, tiszta, szagú oldat. A forgalomba hozatali engedély jogosultja és a gyártó A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Teva Gyógyszergyár Zrt.