Orrspray otrivin. Otrivin Plus 0,5 mg/ml+0,6 mg/ml oldatos orrspray - Pingvin Patika


30 éves leszokni a dohányzásról

Forduljon kezelőorvosához, ha ilyet tapasztal! Tri- vagy tetraciklikus antidepresszánsok imipramin, mianszerin.

További információk A csomagoláson található lejárati dátum után ne használja!

emlékeztető a leszokásról miért növekszik a dohányzásról való leszokás?

Egyéb összetevők: benzalkónium-klorid, dinátrium-edetát, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, dinátrium-hidrogén-foszfát-dodekahidrát, nátrium-klorid, hipromellóz, szorbit, tisztított víz. Használati utasítás 1 befújás mindkét orrnyílásba, szükség szerint napi 3 alkalommal.

orrspray otrivin

Naponta legfeljebb 3 alkalmazás javasolt orrnyílásonként. Ne vágja le a szórófej tetejét. Orrspray otrivin adagoló orrspray a használat előtti feltöltésre kész állapotban van.

egyszerűen és gyorsan leszokni a dohányzásról 20 év dohányzott és hirtelen kilép

Fújja ki az orrát. Vegye le a kupakot. Az első alkalmazás előtt a pumpa néhányszori lenyomásával töltse fel az adagoló pumpát, amíg egy teljes adag a levegőbe fúvódik.

Azonnali túlérzékenységi allergiás reakció is kialakulhat. Ez jelentkezhet fokozódó bőrgyulladással kísért viszkető, vörös kiütésekkel urtikárianehézlégzéssel vagy beszéd- illetve nyelési nehézséggel az arc, az ajkak vagy a torok duzzanata miatt. Ezek a tünetek jelentkezhetnek külön-külön is, vagy mint súlyos allergiás reakció, együttesen is. Amennyiben Ön ezeket a tüneteket észleli, orrspray otrivin hagyja abba a készítmény alkalmazását lásd 4.

A későbbi alkalmazásokkor az adagoló spray pumpája már készen áll az azonnali használatra. Legyen óvatos, nehogy orrspray otrivin permet a szemébe vagy a szájába kerüljön.

Tartsa a flakont függőleges helyzetben, hüvelykujját az aljához, a szórófejet két ujja közé helyezve. Kissé hajoljon előre és illessze a szórófejet az egyik orrnyílásba. Nyomja le a pumpát és ezzel egy időben szippantson egyet, hogy a permet egyenletes eloszlását elősegítse.

Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa, vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

Végezze el a befújást a másik orrnyílásba is a fenti módon. Használat után törölje szárazra a orrspray otrivin a kupak visszahelyezése előtt.

orrspray otrivin tabletták lengyelországban a dohányzástól

A fertőzés esetleges továbbterjedésének elkerülése végett csak egy személy használja a spray-t. Ha a tünetek nem szűnnek meg, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez!

orrspray otrivin

Vélemény írása.