Vibrocil orrcsepp


vibrocil orrcsepp

Felnőttek és hat évesnél idősebb gyermekek: Mindkét orrnyílásba csepp napi alkalommal. A készítmény hatóanyagával vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység.

hagyja abba az étkezést és az ivást leszokni a dohányzásról és nyerni

Más vasoconstrictorokhoz hasonlóan a fenilefrin alkalmazása ellenjavallott rhinitis atrophicans fennállása esetén, és olyan személyek kezelésekor, akik MAO-gátlót szednek, illetve szedtek a kezelést megelőző 14 napon belül. Huzamos ideig tartó, vagy túlzott használat tachyphylaxiát és a gyógyszer használata után fellépő tartós, túlérzékenység következtében kialakuló orrdugulást rhinitis medicamentosa okozhat.

Más helyileg alkalmazott vasoconstrictorokat tartalmazó gyógyszerekhez hasonlóan a javasolt dózist nem szabad túllépni; túlzott használat - különösen kisgyermekeknél és idős embereknél - a vasoconstrictorok vibrocil orrcsepp hatásainak jelentkezéséhez vezethet.

mi történik ha abbahagyom a dohányzást

Óvatosan kell eljárni szívbetegségben, hypertoniában, pajzsmirigybetegségben és zárt-zugú glaucomában szenvedő betegek esetén, amennyiben Vibrocil oldatos orrcsepp alkalmazása szükséges. Vibrocil orrcsepp fenilefrin nem adható olyan betegeknek, akik A leszokók egészsége szednek vagy szedtek a kezelést megelőző 14 nap során.

vibrocil orrcsepp

Triciklikus antidepressivummal, vérnyomáscsökkentő készítménnyel, például b-adrenerg blokkolóval kezelt betegek esetén a vasoconstrictorokat óvatosan kell alkalmazni. A fenilefrin esetleges szisztémás vasoconstrictor hatására való tekintettel azonban terhesség során a Vibrocil oldatos orrcsepp alkalmazása kerülendő.

Abbahagytam a dohányzást, futtatni akarok dohányzási kódolás Dneprodzerzhinsk-ben

Azonban a javasolt adagokat tekintve az a mennyiség, amely az anyatejbe juthat, klinikai hatás szempontjából jelentéktelen.